Mi smo dosutpni 24 sata dnevno, 7 dana u nedlji, dajemo odgovore na sva vaša pitanja i sve vaše zamisli u rekordnom roku. Nudimo mogućnost svih vrsta dogovora, izuzetno kvalitetnu uslgu, originalne proizvode i još mnogo toga. Bilo da ste pojedinac, malo preduzece ili velika kompanija mi nudimo najbolje rešenje koje če vam dati prednost u odnosu na konkurenciju.

Našim angazovanjem dobijate konstantno dostupnog:

Web dizajnera, grafičkog dizajnera, asistenta za grafičku, tekstualnu i logičku obradu sadržaja, Web programera, konsultanta za optimizaciju za pretraživače, sistem administratora, tehničku podršku, ilustratora, fotografa.

web dizajn

Višegodišnje iskustvo u razvoju i izradi web sajtova omogućava nam da klijentima pružimo sve vrste web sajtova, od najjednostavnijih do izuzetno složenih kompanijskih portala, flash sajtova,...

Cilj nam je da ponudimo profesionalnu uslugu, kvlitetna i originalna rešenja.

Puno pažnje posvećujemo organizaciji sajta jer se trudimo se da bude lak i jednostavan za korišćenje i da ima dobru navigaciju; dizajnu jer je sajt nešto što predstavlja vas, vašu organizaciju ili vaš biznis i samim tim treba da bude lep; ali i softverskim rešenjima.

Takođe radimo i redizajn vašeg postojećeg sajta, tačnije oživljavamo sajt sa kojim niste zadovoljni. Smatramo da je dalje investiranje u monoton, nepregledan i neupotrebljiv sajt, više antireklama nego dobar marketinški potez.

Našim klijentim nudimo kompletnu uslugu, sve što vam je potrebno dobijate na jednom mestu, umesto Vas ćemo zakupiti domen i hosting, uradićemo vam sve od logotipa , web dizajna pa do programiranja sajta i održavanja istog. Predstavljamo vam naš web portfolio.

održavanje sajtova

Održavanje web sajtova je proces dodavanja i izmena informacija na sajtu, održavanja software-a, instaliranih skripti, baza podataka kao i njegovog unapređenja, kako bi posetioci koji tu dolaze bili zadovoljni sa informacijama koje su pronašli. Sadržaj na web stranama zastareva svaki dan, i to je činjenica, ali ukoliko nemate vremena za svakodnevne izmene jer ste zauzeti brojnim dnevnim obavezama, Vaš web sajt ne dobija pažnju koja mu je potrebna i stoji u mestu sa zastarelim informacijama, bez posetilaca i svrhe...

U okviru održavanja, napravili smo nekoliko paketa:

Održavanje web sajta po potrebi - ova opcija omogućava održavanja web sajta na Vaš zahtev, odnosno onda kada je to potrebno i bez ikakve pisane obaveze sa fiksnom cenom po update-u.

Redovno održavanje web sajta po satu - je namenjeno stalnim klijentima kojima su potrebni manji ali redovni update-i, i najisplativije je za klijente koji imaju od 8 do 15 sati održavanja mesečno.

Održavanje web sajta sa fiksnom mesečnom cenom - ova opcija omogućava neograničene izmene na sajtu u toku trajanja ugovora. Ona podrazumeva vođenje celokupnog web sajta, konfigurisanje servera, održavanje baze podataka, optimizaciju za pretrazivace, razvoj sajta. Najpraktičnija je za firme koje žele da ulažu u poslovanje putem interneta.

Da biste imali jasniju sliku o odrzavanju nabrojacemo vam nekoliko činjenica koje ova usluga podrazumeva: Redovna i detaljna kontrola kvaliteta i tehničke ispravnosti sajta, tekstualne, grafičke i izmene funkcionalnosti sajta, detaljan mesečni izveštaj sa pregledom utrošenih sati kao i predloženim planom izmena i unapređenja za naredni period, optimizacija za Google i druge pretraživače i jos mnogo toga.

Ukoliko želite sami da održavate sajt, nudimo Vam nas CMS (Content Management System), koji vam omogućava da sami pristupite sajtu i bez naše pomoći vršite administraciju sadržaja na Vašem sajtu.

ilustracija

Ilustracija je jedna od omiljenih oblasti kojima se bavimo.

Ilustracija može biti crtež,slika ili neki drugi vid likovnog izražavanja. Ilustratorski posao je kreativan proces, i jedva ga možemo i nazvati poslom, iz razloga što neki od nas po prestanku radnog vremena crtajući/ ilustrujući odmaraju mozak.

Pored relaksacije obuhvata širok opseg primenjenih stvari i može poslužiti tako što će: pomoći deci da lakše razumeju određene pojmove, posebno u ranim školskim danima, jer deca ne znaju da čitaju i računaju, a ilustracija im, kao nastavak pričica za laku noc, pomaže da te osnovne pojmove lakše savladaju.

Takodje će dati lica glavnim i sporednim junacima u priči, pomoći će vam da vizuelno shvatite korak po korak objašnjenje za stori board, sklapanje proizvoda, za neku popravku, objasniti određeni tekst... Pogledajte uži izbor naših ilustracija.

programiranje

Usluga razvoja softvera obuhvata sledeće aktivnosti:

Razvoju aplikativnog softvera obično prethodi usluga razvoja baze podataka.

Razvoj baze podataka je proces koji podrazumeva različite operacije, sa ciljem modeliranja baze podataka koja će služiti kao jaka osnova Vašeg informacionog sistema.

Iza svakog kompleksnog i uspešnog softvera obično stoji baza podataka.

Nakon razvoja baze podataka obično sledi izrada interfejsa koji služi kao sprega između baze i korisnika. To je izrada softvera, odnosno usluge programiranja softvera.

Ukoliko svojoj bazi podataka želite da pristupate putem Interneta, potrebna Vam je web aplikacija i programiranje serverskog dela u tehnologijama kao što su PHP, ASP.net, JSP, ColdFusion… Nakon toga, potreban Vam povoljan hosting koji podržava bazu podataka.

Neka od rešenja koja vam možemo ponuditi:

Katalog proizoda

Često imate nove proizvode ili povlačite neke stare koje više ne prodajete, možete od nas zahtevati da vam razvijemo aplikaciju koja bi vam omogućila ažuriranje vašeg on line kataloga, koji bi bio prikazan u okviru postojećeg web sajta, ili sajta koji tek treba da se napravi.

Evidentiranje stanja magacina.

Bitno vam je da možete da pratiti kretanje roba u vašem magacinu, koliko je ostalo određene robe a koliko treba da se naruči, imamo aplikaciju koja će vam to omogućiti.

Aplikacija za konkurse

Potrebni su vam novi radnici, ili ste omladinska zadruga koja se bavi zapošljavanjem mladih, mi vam možemo razviti aplikaciju sa kojom ćete vrlo lako i efikasno raspisivati nove konkurse, prihvatati zahteve za zapošljenje i evidentirati postojeće stanje zaposlenih.

Administracija sadržaja na web sajt-u tj. CMS Content Management System aplikacija

Jedna od najpopularnijih aplikacija koja se koriste na Web-u jer omogućava da osoba sa malim tehničkim zanjem menja sadržaj vašeg sajta, dodaje nove vesti, ubacuje slike u galeriju i slično.

Naravno u svakom trenutku možete nam se obratit i tražiti od nas da vam u zavisnosti od vaših potreba razvijemo softversko rešenje koje će u potpunosti unaprediti i poboljšati vaše poslovanje.

grafički dizajn

Hide and seek studio u okviru svoje usluge grafičkog dizajna nudi širok spektar usluga u izradi vizuelnih identiteta kompanije ili prioizvoda. Krairanje vizuelnog identiteta, u šta spada dizajn znaka odnosno logotipa firme, zatim memorandume koverte, vizit karte... izrade knjige grafičkih standarda, zatim dizajn promotivnih sredstava, poput kataga, flajera, brošura, plakata, panoa, kalendara... izradu novinskih oglasa, itd.

Ono što treba da znate je da kvalitetan dizajn prodaje proizvod. Njegova svrha je da vas dovede u daleko bolju poziciju u odnosu na konkurente, takoreći da vas izdvoji iz mora sličnih proizvoda i da natera klijenta da se zalepi upravo za vas. Pogledajte naš portfolio, kontaktirajte nas i sigurni smo da cemo ostvariti uspešnu saradnju.

Ostali projekti

Hugger MuggerRobolutionWar elephantMTV reklama